If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
трябват ми 4 свещи малките не големи и термостат май пише бош на него и има този номер 1277030062 къде да ги намеря от Пловдив съм ако някой има излишни да драсне един ред благодаря предварително
трябват ми 4 свещи малките не големи и термостат май пише бош на него и има този номер 1277030062 къде да ги намеря от Пловдив съм ако някой има излишни да драсне един ред благодаря предварително
Намери си DENSO колега цената около 25лв на свещ но ще ти вършат работа а за термостата задължително BEHR струва към 100лв някъде друго недей пробва казвам го от личен опит.
Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
градски,нямаш проблем с бошовите свещи за около 20 хил. км.После обаче ги сменяй че става голям филм.А за термостат - става и Вернет(от Евро 07) , че е два пъти по-евтин от боша,а поне при мен пета година няма проблем.
градски,нямаш проблем с бошовите свещи за около 20 хил. км.После обаче ги сменяй че става голям филм.А за термостат - става и Вернет(от Евро 07) , че е два пъти по-евтин от боша,а поне при мен пета година няма проблем.
Аз бях с вернет около година и колата не ми работеше на точната температура и не вървеше добре смених го както си работи с BEHR и разликата беше на лице.
Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Вариаторите поне поевтиняха - вече са само 304 лв.Кво му плащаш...А аз вчера сложих вернет и на дизела и поне засега се държи добре.Явно както се улучи.
добре е за сега,разработвам уж че нали смених всичко без блока и коляновия вал.....още малко и почва пърженето.Сега сам я поразглобил да и пръсна ждантите и прага...че имаше леко
Comment